BBQ-workshop bij u in Tilburg

✔ Keuze uit diverse menu’s

✔ Unieke smaakcombinaties

✔ Ook voor workshops

Een BBQ-workshop van Baxel catering bij u thuis in regio Tilburg biedt de ideale gelegenheid om de fijne kneepjes van het barbecueën te leren van een professionele kok. Ik deel graag mijn passie en geheimen voor het bereiden van de perfecte BBQ-gerechten, direct in uw eigen achtertuin. Of u nu een beginner bent of niet, deze BBQ-workshop is de perfecte mix van leren en genieten.

Wilt u een BBQ-workshop?

BBQ-workshop volgen bij u in de tuin

Stel u voor: een gezellige middag of avond in uw eigen tuin, terwijl u en uw gasten leren hoe u een barbecuefeest van restaurantkwaliteit kunt bereiden. Deze BBQ-workshop volgen betekent hands-on ervaring opdoen met directe begeleiding van mij als professionele kok. Van het selecteren van de juiste ingrediënten tot het meesterlijk grillen van vlees, vis en groenten, u leert het allemaal tijdens de kookworkshop bij u thuis. Maak van uw tuin het toneel voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Bent u benieuwd naar mijn vorige werken? Bekijk dan wat afbeeldingen voor een impressie.

Kok aan huis

Heeft u vragen? Neem contact op!

Leer en geniet tijdens een workshop

Bent u klaar om de kunst van het barbecueën te ontdekken en een onvergetelijke ervaring in uw eigen achtertuin te creëren? Bel dan naar 0628622096 om uw BBQ-workshop te boeken. Ontdek nieuwe smaken, technieken en de vreugde van het samen koken. Of u nu een gezellige avond met vrienden plant of een unieke familiebijeenkomst wilt organiseren, de BBQ-workshop van mijn cateringbedrijf zal zeker een hit zijn.