Kookworkshop

✔ Keuze uit diverse menu’s

✔ Unieke smaakcombinaties

✔ Ook voor workshops

Een kookworkshop van een professionele kok biedt u de unieke kans om de geheimen van de culinaire kunsten te ontrafelen, gewoon bij u thuis in regio Tilburg. De interactieve kookworkshops van Baxel catering zijn ontworpen om u te leren hoe u heerlijke gerechten kunt bereiden, maar ook om u te inspireren om met nieuwe ingrediënten en technieken te experimenteren.

Waarom niet een kookworkshop uitproberen?

Kookworkshop bij u thuis

Beleef de gezelligheid en het plezier van een kookworkshop bij u thuis. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u in uw eigen keuken leert, waar u zich het meest comfortabel voelt. Een kookworkshop bij u thuis is de perfecte manier om een speciale gelegenheid te vieren of gewoon een leuke, leerzame avond met vrienden of familie te hebben. Onder leiding van mij als uw kok aan huis ontdekt u nieuwe recepten en technieken die u direct in uw eigen keuken kunt toepassen. Zo geef ik bijvoorbeeld een BBQ-workshop bij u thuis. Of u nu een beginner bent of al enige ervaring hebt in de keuken, deze kookworkshop zal uw culinaire vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Kok aan huis

Heeft u vragen? Neem contact op!

Boek uw workshop

Bent u klaar om uw kennis en vaardigheden in de keuken uit te breiden? Met mijn cateringbedrijf verzorg ik een onvergetelijke ervaring die uw liefde voor koken zal verdiepen. Boek nu uw kookworkshop en verander uw keuken in een culinair atelier. Neem contact met me op via 0628622096 om een workshop te boeken die is afgestemd op uw voorkeuren en behoeften.