Kok aan huis

✔ Keuze uit diverse menu’s

✔ Unieke smaakcombinaties

✔ Ook voor workshops

Wanneer u kiest voor een kok aan huis van Baxel catering, brengt u een exclusieve en intieme dinerervaring naar uw eigen eetkamer in de buurt van Tilburg en Breda. Als thuiskok neem ik de culinaire teugels in handen, waardoor u kunt genieten van sfeervolle private dining bij u thuis zonder de zorgen van het zelf moeten koken. Geniet van de luxe van een culinair diner bij u thuis, waar de ambiance van uw eigen omgeving wordt gecombineerd met de finesse van professioneel bereide gerechten.

Waarom niet een kok aan huis in Tilburg uitproberen?

Een kok aan huis voor een sfeervolle private dining ervaring bij u thuis

Als thuiskok verzorg ik graag een sfeervolle private dining ervaring bij u thuis. U heeft de keuze uit diverse menu’s. Ik kan bij u thuis een viergangenmenu met vlees voor u bereiden, met vis of een culinair diner op basis van uw eigen wensen. Ik kan ook een BBQ op locatie verzorgen, ongeacht het seizoen. Hierbij houd ik uiteraard graag rekening met (di)eetwensen of allergieën als u die aan mij doorgeeft. Als kok aan huis verzorg ik verrukkelijke gerechten voor u en uw gasten voor de ultieme sfeervolle private dining ervaring bij u thuis. Of u nu een bijzondere gelegenheid viert of simpelweg een exclusieve avond wilt ervaren, een culinair diner van mijn cateringbedrijf is de ultieme manier om bij u thuis te genieten van de rijkdommen van de culinaire wereld.

Kok aan huis

Heeft u vragen? Neem contact op!

Organiseer een unieke dinerervaring met een thuiskok

Bent u klaar om uw gasten te imponeren met een culinair diner bij u thuis? Door te kiezen voor een kok aan huis, verzekert u zich van een avond thuis vol culinaire hoogtepunten en sfeervolle private dining die nog lang in het geheugen van u en uw gasten zal blijven hangen. Neem vandaag nog contact met me op via 0628622096 om de mogelijkheden te bespreken voor een kok aan huis. Samen zullen we een ervaring creëren die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Huur mij in als uw thuiskok in regio Tilburg en Breda en geniet van de rust en het comfort van uw eigen huis, terwijl ik zorg voor een onvergetelijke culinaire ervaring.