BBQ-catering op locatie

✔ Keuze uit diverse menu’s

✔ Unieke smaakcombinaties

✔ Ook voor workshops

BBQ-catering op locatie brengt de authentieke barbecue-ervaring rechtstreeks naar uw evenement in regio Tilburg. Deze service staat garant voor een onvergetelijke culinaire beleving, waarbij kwaliteit, smaak en presentatie centraal staan. Of het nu gaat om een intieme familiebijeenkomst, een bedrijfsevent of een groot feest, BBQ-catering zorgt ervoor dat uw gasten op locatie kunnen genieten van de beste gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten.

Wilt u een BBQ-catering op locatie?

BBQ-catering op uw eigen locatie laten verzorgen

Maak uw evenement speciaal met BBQ-catering op locatie. Als kok aan huis neem ik de volledige verzorging van de barbecue uit handen, van de voorbereiding tot het aansteken van de grill en het serveren van de gerechten. U vindt op de website foto’s die u een impressie geven van mijn BBQ-catering. Geniet van een zorgeloze dag waarop u en uw gasten centraal staan, terwijl ik zorg voor een smakelijke en sfeervolle barbecue. Zoekt u nog activiteit voor de bijeenkomst? Dan kunt u leren en genieten combineren met een BBQ-workshop.

Kok aan huis

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bel voor uw catering

Ik vervul graag uw specifieke wensen door een op maat gemaakte BBQ-cateringervaring te bieden die uw gasten niet zullen vergeten. Neem vandaag nog telefonisch contact met me op via 0628622096 om de mogelijkheden te bespreken. Laat mijn cateringbedrijf het hart van uw volgende evenement zijn met ongeëvenaarde BBQ-catering op locatie.