Catering aan huis in regio Breda

✔ Keuze uit diverse menu’s

✔ Unieke smaakcombinaties

✔ Ook voor workshops

Met catering aan huis brengt Baxel catering de ervaring van hoogwaardige, professionele culinaire service direct naar uw voordeur in de regio Breda. Met passie voor gastronomie en oog voor detail verzorg ik een onvergetelijke culinaire beleving, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wat voor bijeenkomst u ook organiseert, catering aan huis staat garant voor verse, smaakvolle gerechten die elk evenement naar een hoger niveau tillen.

Heeft u interesse in een catering aan huis?

Catering aan huis voor uw feest of partij

Maak van uw feest of partij een culinair succes met catering aan huis. Elk evenement is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Daarom werk ik als kok aan huis nauw met u samen om een menu samen te stellen dat perfect past bij de gelegenheid en de smaakpapillen van uw gasten. Kies bijvoorbeeld voor BBQ-catering op locatie. Van verfijnde hapjes tot uitgebreide buffetten, met catering aan huis genieten u en uw gasten van smaakvolle gerechten zonder daar zelf voor in de keuken te staan.

Kok aan huis

Heeft u vragen? Neem contact op!

Regel hoogwaardige catering

Met catering aan huis van mijn cateringbedrijf maakt u uw evenement onvergetelijk. Zo heeft u zelf meer tijd om te genieten van de gezelligheid. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0628622096 om de mogelijkheden te bespreken. Samen creëren we een op maat gemaakt cateringplan dat naadloos aansluit bij uw evenement.